fbpx

The Dress

The Dress

Trouwjurk

Als toekomstige bruid  krijg je graag online alle informatie die je nodig hebt om een gerichte keuze te maken. De prijs mag daarbij geen taboe zijn. Bij The Dress zijn we graag transparant. Wij hanteren eerlijke prijzen: door onze “hands-on”-aanpak van het productieproces kunnen we aan onze klant een echt op maat gemaakte bruidsjurk aanbieden van een hoge kwaliteit aan een eerlijke prijs.
Jij kan jouw droomjurk online kiezen én vervolgens in onze boetiek komen passen.  Zo ben je er vooraf zeker van dat hij in je budget past en kan je jezelf ook nog overtuigen van de kwaliteit én de perfecte afwerking. 


Exclusieve bruidsjurken
Elke jurk wordt gemaakt in zorgvuldig uitgekozen ateliers. De meeste kleedjes zijn exclusief en niet verkrijgbaar bij andere bruidswinkels zodat je ook zeker mag zijn van een uniek stuk. Er is een ruime keuze aan modellen in prijzen gaande van 795€ tot 3.000€.
Naast het aanbod in ons salon, hebben wij een nog veel ruimere keuze van jurken in de ateliers waarmee wij werken. Omdat bruidsjurken maatwerk zijn, verkopen wij deze niet online. Het is immers veel te belangrijk dat jouw jurk perfect past zodat je kan genieten van je dag.


Bruidslingerie en -accessoires
De accessoires daarentegen kan je wel online bestellen! Want hoewel juwelen en andere accessoires de pasvorm van je trouwjurk niet veranderen, maken ze jouw look wel helemaal af!
Wat wél het uiterlijk van je jurk verandert, is jouw lingerie. Bruidslingerie kan niet worden vergeleken met andere lingerie. Het is speciaal ontworpen om onder je trouwjurk te worden gedragen. Het accentueert en verbetert de lijnen van je lichaam, waardoor de pasvorm en het uiterlijk van je jurk worden geoptimaliseerd. De keuze van je jurk begint daarom het beste met de keuze van de juiste lingerie. Wij werken met het topmerk Poirier. Ze gebruiken speciale technieken in hun ontwerpen, waardoor de perfecte pasvorm wordt bekomen.