Huwelijksbeurs ‘Wij Trouwen’ Beveren 2016

Op zondag 31 januari 2016 vindt voor de 7de maal de huwelijksbeurs ‘WIJ TROUWEN’ plaats.

De huwelijksbeurs gaat door in Hotel Beveren, Gentseweg 280, 9120 Beveren.

Klik hier voor de exposantenlijst.

Download hier de flyer en breng deze ingevuld mee, zo kom je sneller binnen.

Klik hier voor onze Facebookpagina of ons facebookevent.

Er zijn professionele modeshows om 13:00 en om 15:30 uur.

FOTO’S HIER.

Op zondag 31 januari 2016 vindt voor de 7de maal de huwelijksbeurs ‘WIJ TROUWEN’ plaats. De huwelijksbeurs gaat door in Hotel Beveren, Gentseweg 280, 9120 Beveren. Van 11 tot 18 uur vinden trouwlustige koppels er alles wat ze nodig hebben om een prachtige trouw te organiseren, bovendien is de inkom gratis.

De huwelijksbeurs in Hotel Beveren gaat al voor de zevende keer door en brengt alles wat trouwlustige koppels nodig hebben voor het organiseren van hun bruiloft. Uit alle verschillende branches die met trouwen te maken hebben is er de nodige vertegenwoordiging. De koppels vinden er bloemisten, ceremoniewagens, drukkerijen, fotografen, juweliers, schoonheidsspecialisten, discobars, bruidsmode, herenmode, kappers, tot zelfs een champagnebusje voor aan de kerk of feestzaal.

Bij het binnenkomen van de beurs ontvangen de koppels een goodie bag waarin ze de gegevens en eventuele kortingsbonnen van alle exposanten kunnen terugvinden, zo hebben zij aan de beurs ook een budgettair voordeel.

Organisatoren Monique Meersmans, van bloemen Helianthus en Peter De Waele, van Herenmode De Waele zijn niet aan hun proefstuk toe. Zij organiseren ook de huwelijksbeurs in hotel Serwir die in oktober al voor de 21ste keer zal doorgaan. Samen hebben zij ook al meer dan 50 jaar ervaring met de huwelijksbranche. ‘Het is leuk te zien dat we zelf de best voorbereide koppels nog kunnen verrassen met zaken waar ze niet aan hadden gedacht’ aldus Peter De Waele.
Niet alleen vinden de koppels allerlei verschillende mensen die kunnen helpen bij het organiseren van hun droomhuwelijk, ook zijn er professionele modeshows voor bruid, bruidegom en gevolg en dit om 13 en 15.30 uur. De modeshows duren 45 minuten en worden georganiseerd door Herenmode De Waele en Haute Couture Jetty.

 

Comments are closed.